Reprezentativa de fotbal pe plajă a României a surclasat Bulgaria cu scorul de 6-1, joi, în primul meci al grupei din care face parte pentru promovarea în Divizia A, primul eşalon continental, în turneul de la Alghero (Italia), potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal, potrivit Agerpres.
Golurile noastre au fost înscrise de Ionuţ Florea (2), Daniel Zaharia (2), Iulian Răvoiu şi Marian Măciucă. Tricolorii vor juca în continuare cu Anglia (7 septembrie, ora 12,30) şi Norvegia (8 septembrie, ora 10,00).
Tricolorii trebuie să câştige grupa din care fac parte şi barajul pentru a promova. Pentru singurul loc rămas disponibil în Divizia A, pentru anul 2019, mai luptă alte patru selecţionate, care formează a doua grupă: Germania (locul 12, ultimul, în Divizia A), Kazahstan, Ungaria şi Rep. Moldova.
Cea mai bună echipă din Divizia B în urma turneului din septembrie, mai exact cea care reuşeşte să promoveze sau, în cazul în care Germania se va menţine în Divizia A, finalista jocului de baraj, va fi prezentă la Jocurile Europene de la Minsk 2019.