FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a deschis o nouă florărie în Ploiești, pentru a fi mai aproape de clienții din Prahova. Situată pe str. Libertății, nr. 7, foarte aproape de Gara de Vest, florăria FlorideLux.ro aduce un nou concept pe piața floristică din Ploiești, care îmbină tehnologia cu creativitatea și calitatea aranjamentelor florale, dublate de atenția acordată nevoilor și cerințelor clienților.

Astfel, poți comanda online sau poți veni direct în florărie pentru ați alege cele mai frumoase buchete și aranjamente florale potrivite pentru fiecare ocazie. FlorideLux.ro ți-a pregătit un atelier floral ușor accesibil de oriunde din Ploiești, cu loc de parcare și un program extins de luni până duminică.

Ce poţi comanda cu livrare directă în Ploieşti de la FlorideLux.ro

În noul atelier floral, vei putea găsi și comanda cu livrare directă în Ploiești prin propriii curieri FlorideLux.ro: flori și plante importate din toate colțurile lumii, cupole și aranjamente cu trandafiri criogenați, cutii cu flori exclusiviste, buchete și coșuri cu flori, flori speciale pentru nuntă sau botez, dar și recipiente elegante, decorațiuni speciale sau cadouri corporate.

Unde livrează FlorideLux în Ploieşti

Printre cele mai importante avantaje pe care le oferă noua florărie Ploiești se numără livrarea rapidă oriunde în Ploiești sau în Prahova, într-un interval foarte scurt de timp, de numai 2-4 ore. Serviciul de livrare este gratuit pentru comenzile mai mari de 159 RON. De asemenea, un avantaj premium este faptul că florile sunt îngrijite și apoi așezate în buchete și aranjamente fresh, direct în florărie, iar imediat după procesul de manufactură sunt livrate rapid la adresa ta, pentru o rezistență maximă. Un alt avantaj important pe care FlorideLux.ro ți-l oferă este serviciul de livrare direct, cunoscut în afară drept hand delivery, care potențează efectul surprizei asupra persoanei pe care vrei să o surprinzi.

Ce înseamnă atelier floral şi florărie online?

Florăria online FlorideLux este în primul rând o florărie modernă, tehnologizată și monitorizată prin softuri adaptate nevoilor clienților, astfel încât să poți comanda pe loc flori cu livrare. FlorideLux.ro îți pune la dispoziție mai multe modalități de comanda pentru a-ți facilita experiența de cumpărare: direct în florarie, pe str.Libertatii nr.7, prin website sau prin e-mail, telefonic sau chiar pe WhatsApp, Skype sau Facebook.

În florărie discuți direct cu specialiștii florăriei, floriști cu experiență premium, ei activând precum consultanți. Pentru varianta de flori online, comanda este rapid recepționată de un operator care te poate ajuta în cazul în care nu ești hotărât sau ai nevoie de mai multe informații. Toți operatorii FlorideLux.ro au pregătire în floristică și îți pot da sfaturi pe loc și oferte pentru produsele personalizate. După ce ai ales aranjamentul sau buchetul de flori, comanda ta este transferată printr-un soft specializat către un florist care se va ocupa imediat de manufacturarea acesteia. Fiecare comandă este însoțită de o felicitare de lux imprimată cu mesajul dorit, dar și un plic cu hrană florală și instrucțiuni de întreținere a florilor.

Buchete cu flori unice în Ploieşti

Obiectivul FlorideLux.ro se traduce prin atenția la client, atenția la detaliu și dorința de a fi mereu aproape de client, acolo unde este el și când are nevoie. De aceea, la florăria FlorideLux.ro, vei găsi întotdeauna buchete cu flori unice la cele mai bune prețuri, precum și garanția calității și a prospețimii acestora.

Cutii cu flori unice în Ploieşti

De asemenea, tot în noua florărie FlorideLux.ro vei găsi cutii cu flori unice în Ploiești, cu o prospețime garantată de camera frigorifică profesională, cu pereți de sticlă, cu care este dotat atelierul. Camera frigorifică permite florilor să fie păstrate în condiții optime de temperatură și umiditate, iar pereții transparenți permit clienților alegerea florilor dorite pe loc.

Cauți o florărie Ploiești cu produse deosebite? Te așteptăm să te convingi personal de calitatea serviciilor FlorideLux.ro în noua florărie din Ploiești, din str. Libertății, nr. 7, de luni până vineri între orele 8:00-21:00 dar și sâmbăta (9:00-18:00) și duminica (9:00-16:00). De asemenea, ne poți contacta prin telefon: 0372740106, interior 301, WhatsApp: 0722. 560. 914 sau prin mail: mailto:ploiesti@floridelux.ro.