V.S.

Un drum local, care face legătura între Gornet și satul Nucet, s-a rupt în două din cauza alunecărilor de teren repetate care s-au tot petrecut în ultimii ani în zona respectivă.
Dacă în cursul verii trecute, drumul care duce spre Nucet era “doar” fisurat, acum, legătura rutieră dintre Nucet și Gornet s-a blocat complet, pentru că din carosabil a mai rămas doar o fâșie!
Un cititor al ziarului nostru a transmis pe adresa redacției mai multe fotografii care ilustrează dezastrul produs pe drumul din satul Nucet, pe unde nu ar putea avea acces nici mașinile pompierilor, nici ambulanțele, pentru cazurile în care ar trebui să se intervină de urgență (foto 1 și 2).
Problema oamenilor, spune cititorul nostru, este că legătura cu oraşul Vălenii de Munte – acolo unde toți locuitorii din zonă au nevoie să meargă pentru obținerea oricărui act – este foarte proastă și pe drumul care merge dinspre Păcureți spre Poienile (foto 3) și, mai apoi, spre Vălenii de Munte, drumul din pietriș fiind cu atât mai greu de folosit cu cât se află în pante foarte abrupte.