V. S.

Ieri, circulația rutieră pe cel mai important drum național din țară – DN1 – a fost restricționată pe ambele sensuri de mers, potrivit reprezentanților IJP Prahova, din cauza aluviunilor care s-au scurs de pe versanți, ca urmare a precipitațiilor. Pompierii prahoveni și angajații de la drumuri naționale au acționat pentru degajarea căii rutiere în zona de la ieșire din Nistorești către Comarnic.aluviuni dn1
Pe de altă parte, angajații Secției Drumuri Naționale Ploiești, care are în administrare drumurile naționale prahovene, au avut de furcă, zilele acestea, cu degajarea aluviunilor produse în urma viiturilor produse din cauza precipitațiilor abundente.
Și miercuri, 1 august, angajații Secției Drumuri Naționale Ploiești au intervenit cu utilaje specifice pentru îndepărtarea din zona Comarnic a DN1 a unor cantități impresionante de noroi și resturi aduse de pe munte de viiturile din ultima perioadă. Pietre și pământ au fost adunate cu excavatoarele și încărcate în remorci pentru a se asigura o circulație fără probleme în zona respectivă.