F.T.

Ieri dimineață, mai multe echipaje de la SMURD, Ambulanță și Poliție s-au deplasat în satul Bărăitaru ( comuna Drăgăneşti), pentru a interveni la un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă și un autoturism.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Șerban Cantacuzino” Prahova, în autoturism se aflau două femei, dintre care una, în vârstă de 51 de ani, a fost găsită de pompieri prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii. Din păcate, cu toate eforturile personalului medical mobilizat la fața locului, aceasta a decedat !
A doua pasageră din autoturism – în vârstă de 48 de ani – avea multiple traumatisme cranio – cerebrale, precum și alte răni. Pentru salvarea vieții acesteia, a fost solicitat elicopterul SMURD, care, de altfel, a și ajuns la locul accidentului. Tot potrivit reprezentanţilor de la ISU Prahova, șoferul autocisternei nu avea leziuni.
Traficul în zonă a fost dirijat de către agenții rutieri, iar cauzele accidentului urmează să die stabilite de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova.