Cosmin Iliescu

Voinţa Livadea-Progresul Aluniş 2-1(1-1)
Stadion:”Livadea” . Spectatori :300.Au marcat: Măd. Bratu (20), Ad.Constantinescu (52) \ Al. Bîgiu (45)
Voinţa Livadea: B.Bogdan – Isar, M. Bratu (cpt), Stama,Nicolescu – Cr.Dumitru, D.Dumitru, And .Bratu (56 N. Cristescu), Frânculescu (90+4 Duţescu) – Măd.Bratu, Ad.Constantinescu. Antrenor:Nouraş Nicorescu
Progresul Aluniş: D.Rotaru (cpt) – A.Constantin (81Pantazi), E.Geangu, Lăcătuş, D. Ibrian – E.Dumitran (88 Ed.Grigore), B.Ionică, I.Rotaru (65M.Rotaru), V.Veselu – R.Ioniţă,Al.Bîgiu. Antrenor:George Simion
Au arbitrat: Mihai Pandelea (Ploieşti) – Cristian Stan(Pucheni Moşnenii), Eduard Pârâianu (Nedelea). Observator: Mitu Roşu (Ploieşti)
Cartonaşe galbene: M.Isar (26), Ad.Constantinescu (64), M.Bratu(72,75) / M.Lăcătuş (35), Ed. Geangu (64), B. Ionică (70), A. Constantin (72).
Cartonaş roşu: M.Bratu(75)
Jucătorul meciului: Cristian Dumitru (Voinţa Livadea)

În prima etapă din Liga B, Seria Nord, Voinţa Livadea a câştigat derbiul local cu Progresul Aluniş. Amfitrionii au intrat foarte motivaţi de antrenorul Nouraş Nicorescu şi, în minutul 7, Mădălin Bratu a expediat un şut în bara transversală, din suprafaţa de pedeapsă. Peste doar trei minute, Dragoş Dumitru a avut o ocazie foarte mare, un şut din careu la colţul scurt, apărat cu greu de Dan Rotaru. Echilibrul nu a mai durat mult şi, în minutul 20, experimentatul mijlocaş Cr. Dumitru, activ încă la 47 de ani, a executat perfect o lovitură liberă lateral, de la 23 de metri lateral dreapta, găsindu-l la întâlnire în careu pe Mădălin Bratu, acesta înscriind cu o lovitură de cap în poarta vizitatorilor. Gazdele au mai irosit două ocazii foarte mari prin D. Dumitru şi Ad.Constantinescu, aceştia putând să măreasca avantajul pe tabela de marcaj în dreptul echipei antrenate de fostul jucător al Astrei, Plopeniului sau Filipeştiului – Nouraş Nicorescu. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, la ultima faza din prima repriză, Veselu a “înşirat” doi adversari pasându-i lui Al.Bîgiu, iar acesta a înscris din careul mic, aducând egalarea pentru echipa sa. Actul secund a început cum nu se putea mai bine pentru gazde, în minutul 51, amintitul Cr. Dumitru găsindu-l perfect cu o pasă în adâncime pe Ad.Constantinescu, care, scăpat singur cu goalkeeper-ul D. Rotaru, a tras la colţul lung, aducând din nou în avantaj echipa sa, avantaj care se va dovedi decisiv în economia jocului. Oaspeţii, care s-au bazat preponderant pe jucători “locali”, din comuna Aluniş, au încercat să egaleze, dar în minutul 69 sutul lui B. Ionică de la 30 de metri a lovit stâlpul din stânga portarului advers, gazdele începând astfel sezonul “cu dreptul”.