Petre Apostol

Clubul Sportiv Brazi organizează Cupa Comunei Brazi, eveniment care se va disputa două zile, mâine fiind programate primele probe, în vreme ce miercuri, pe 15 august, vor avea loc şi celelalte concursuri incluse în cadrul acestuia.
Astfel, mâine vor avea loc concursuri de arte marţiale, patinaj viteză pe rotile şi de ciclism, pentru copii şi juniori. Concursul de arte marţiale va avea loc la Sala Polivalentă Brazi, în vreme ce întrecerea de patinaj pe rotile se va desfăşura pe un traseu în lungime de aproape 400 de metri, amenajat pe străzile Orhideelor, Zambilelor, în Brazii de Sus, cu începere de la ora 10:00.
Concursul de ciclism, care va începe de la ora 12:00, din Parcul Negoieşti, este programat să se desfăşoare pe un traseu care va traversa Negoieşti, Popeşti, Brazii de Sus, Brazii de Jos, Băteşti, cu sosirea în parcul din dreptul Primăriei Brazi. La ciclism se va acorda ca premiu o bicicletă, prin tragere la sorţi, toţi participanţii urmând să primească diplome şi medalii.
În ziua de miercuri, 15 august, evenimentul programează concursuri de handbal, atât la băieţi, cât şi la fete, la nivel de juniori, şi de fotbal, pentru seniori.