V.S.

Agenția Națională pentru Locuințe, prin constructorul care a câștigat licitația, a demarat lucrările pentru blocurile de apartamente și de garsoniere destinate tinerilor, în orașul prahovean Boldești-Scăeni.
Reprezentanții ANL au preluat temporar, de la Primăria oraşului Boldeşti-Scăieni, 2-bamplasamentul pe care urmează să fie realizate zece apartamente cu o cameră și 14 apartamente cu 2 camere, repartizate în două blocuri cu regim de înălţime subsol tehnic, parter și trei etaje, valoarea totală a contractului fiind de 2.974.680,16 lei.
Până în prezent, potrivit reprezentanților de la Agenția Națională pentru Locuințe, la nivelul județului Prahova, ANL a finalizat, în cadrul Programului de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, un număr de 818 unități locative în localitățile Bușteni, Ploiești, Azuga, Câmpina, Vălenii de Munte și Sinaia.
Programul de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primării, care urmează să întocmească și listele de repartiţii.