Petrolul Ploieşti a încheiat, în această primăvară, un protocol cu Rafinăria Petrobrazi, în urma căruia echipa de eşalon secund a primit acordul să folosească, cu titlu gratuit, cocheta bază sportivă „Chimia”, pentru antrenamentele primei echipe, acolo unde se vor desfăşura antrenamentele elevilor lui Leo Grozavu.
Recent, suprafaţa de joc a arenei de la Brazi a intrat într-un amplu proces de refacere, pe lângă lucrările specifice fiind dotată şi cu un sistem de aspersoare, astfel încât „covorul verde” se va prezenta în condiţii ireproşabile la întoarcerea „lupilor” din cantonamentul din Slovenia.

Test cu NK Krsko pe 14 iulie

Petroliştii au aflat numele încă unei adversare pe care o vor întâlni pe parcursul stagiului din Slovenia. Este vorba despre NK Krsko, formaţie ce a încheiat pe locul şapte în ultima ediţie a primului eşalon sloven, iar partida urmează să se dispute pe data de 14 iulie, celelalte teste amicale, deja stabilite, fiind cu FK Sloga Simin Han (Bosnia), HNK Gorica (Croaţia), Lokomotiva Zagreb (Croaţia).
„Lupii” vor pleca în cantonament luni, 9 iulie, dar până atunci mai au programat un meci de verificare, sâmbătă, de la ora 11.00, la Strejnicu, cu divizionara secundă CS Baloteşti.