F. T.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un individ suspectat de comiterea infracțiunii de șantaj. Totodată, aceiași anchetatori au dispus, față de acesta, luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.
Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, din Poiana Câmpina, este acuzat – potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova – de faptul “că ar fi constrâns și amenințat de mai multe ori un alt bărbat cu publicarea pe site-uri de socializare a unor fotografii nud, precum și a unor convorbiri pe care le-ar fi purtat cu diverse persoane, cu scopul de a renunța la drepturile salariale pe care trebuia să i le achite. În plus, acuzatul (patron la o societate din Câmpina – n.n.) i-ar mai fi cerut aceleiași victime să îi achite și o presupusă lipsă din gestiune în sumă de 3.400 lei”.
Până ca dosarul și respectivul personaj să ajungă în fața procurorilor câmpineni, polițiștii din oraș – cărora li s-a adresat bărbatul șantajat – au efectutat și o percheziție domiciliară, ocazie cu care a fost ridicat un telefon mobil.