FC Petrolul Ploieşti va îmbrăca echipamentul producătorului spaniol Joma şi în stagiunea viitoare, noua linie fiind, deja, disponibilă în magazinul oficial al clubului.
Echipamentul principal al „lupilor” va fi compus din tricou galben, şort albastru şi jambiere galbene, în vreme ce prima variantă de rezervă vine în versiunea albastru complet.
Pentru fanii care doresc să se îmbrace “la fel ca jucătorii”, preţul unui tricou oficial de joc este de 100 de lei, iar şortul poate fi procurat la preţul de 70 de lei.echipament Petrolul
De asemenea, de astăzi, în magazinul oficial FC Petrolul Ploieşti pot fi găsite şi alte articole vestimentare din linia pe care o vor îmbrăca „lupii” în stagiunea următoare: tricouri de prezentare, treninguri de prezentare, pantaloni de trening, bluze de trening, jambiere, şorturi, bermude precum şi multe alte produse diverse.
Magazinul oficial al FC Petrolul Ploieşti este amplasat la stadionul „Ilie Oană”, pe Strada Alexandru Vlahuţă, şi este deschis, luni-vineri, în intervalul orar 10.00-18.00, iar sâmbăta între orele 10.00-12.00. Vă invităm să îl vizitaţi pentru a descoperi, astfel, întreaga gamă de produse destinată susţinătorilor Petrolului Ploieşti!