Meciul amical al Petrolului cu CS Baloteşti a fost unul „ciudat” din punct de vedere al… cotelor la pariuri! Apărut în oferta caselor de profil dimineaţă, jocul a „plecat” de la o cotă la victorie „peste 2” a ploieştenilor, ajungând însă, repede, la 1,25! Iar în timpul partidei, în majoriatatea timpului, oferta pentru acest joc a fost blocată, mai ales pentru o victorie la diferenţă mai mare de un gol al ploieştenilor şi la „victorie”, atât la pauză, cât şi la final, până la urmă, meciul încheindu-se cu scorul de 2-0!
Total întâmplător, desigur şi fără legătură cu „evenimentele” mai sus menţionate (Petrolul şi-a văzut de jocul ei) cei de la Baloteşti au părut „din alt film”. Ilfovenii s-au întrecut în „erori neforţate”!
Şi-au marcat un autogol şi au făcut „cadou” un al doilea gol, iar concluziile cu privire la „eforturile” oaspeţilor le trage fiecare! Aşa e după vacanţă, nu? Au fost multe săptămâni de pauză, contractele sunt mici, nivelul valoric la fel, pregătirea grea… Amicale să tot fie!