Adrian Bucur, unul dintre tinerii membri ai organizației TSD Prahova, a avut inițiativa desfășurării unei acțiuni caritabile la unul dintre centrele sociale destinate copiilor defavorizați din județul Prahova, respectiv la Complexul de Servicii Comunitare “Sf. Andrei” din Ploiești, potrivit publicației ph-online.ro. La acțiunea care a adus bucurie și zâmbete copiilor din centrul de plasament au participat și reprezentanți ai Teatrului Magic Rothini, care au oferit clipe de magie copiilor, implicați și ei, interactiv, în spectacol.

TSD1

Pe lângă momentele de neuitat oferite, spectacolul și-a propus susținerea dreptului copiilor de a se bucura de artă, de a participa la evenimente artistice care cultivă inteligența emoțională și care îi ajută să își dezvolte armonios sensibilitățile și competențele, indiferent de dizabilitățile acestora sau de starea lor socială.

După spectacol, micuții au fost încântați și amuzați de către un personaj care a întruchipat un minion, acesta modelând baloane care au fost împărțite copiilor, iar la finalul evenimentului, tinerii prezenți au oferit dulciuri celor mici.