Petre Apostol

De curând, la Urlaţi, s-a organizat o nouă ediţie a concursului de ciclism cross-country (XCO) Maratonul Vinului, iar printre sportivii care s-au remarcat s-a regăsit şi Alin Toader, legitimat la CS Conpet Ploieşti. Format de multiplul campion naţional Marian Frunzeanu, acum avându-l ca antrenor pe Cornel Popa la clubul ploieştean, tânărul ciclist de la CS Conpet s-a impus la categoria 13-14 ani la concursul de la Urlaţi, sosind cu timpul de 53.38 minute.
Totodată, acesta s-a clasat al doilea în ierarhia generală la proba disputată pe distanţa de 18 km, câştigată de David Dorcu (52.17 minute), de la categoria 15-18 ani.
De menţionat că la categoria Elite, la care concursul s-a întins pe distanţa de 54 km, câştigător a fost Daniel Crista, sportiv care a evoluat o perioadă şi în Ploieşti, pentru CS Petrolul. În plus, ar mai fi de remarcat faptul că ploieşteanul Marian Frunzeanu a fost şi el concurent, reuşind chiar să-şi adjudece victoria la categoria 30-39 ani, tot la proba de 54 km, situându-se al şaptelea în ierarhia generală.