V.S.

Reprezentanții Primăriei Sinaia, în dorința de a găsi un alt mod de a face administrație, organizează pentru studenți stagii de practică pe parcursul lunii iulie a acestui an.
“Căutăm studenți care văd în administrație competitivitate, performanță și transparență. Ne dorim să recrutăm, formăm și să reținem viitori angajați în administrația publică. Numărul de studenți acceptați pentru fiecare sesiune este de maximum 10, în două sesiuni, iar aceștia vor beneficia de cazare în perioada desfășurării stagiului. Așteptăm o scrisoare în care să ne spui ce faci acum și ce ai vrea să faci după ce termini facultatea. Nu uita să răspunzi într-o frază și la întrebarea: „Cum ai schimba administrația?”. Răspunsurile sunt așteptate la adresa de e-mail concurs@primaria-sinaia.ro, până la data de 01.06.2018, după cum au anunțat reprezentanții autorității locale.
Aceștia au precizat și că programul este deschis tuturor studenților, nu numai acelora care urmează cursurile universităților partenere – Universitatea București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării; Academia de Studii Economice București – Facultatea de Finanțe; Școala Națională de Studii Politice și Administrative – Facultatea de Administrație Publică; Universitatea Babeș Bolyai – Facultatea de Studii Europene; Universitatea Babeș Bolyai – Facultatea de Marketing și Management.