V. S.

Veolia Energie Prahova a anunțat încheierea sezonului de încălzire 2017 – 2018, începând de ieri, 10 aprilie. “Decizia a fost luată ca urmare a temperaturilor înregistrate în ultimele zile, dar și având în vedere prognozele meteo pentru următoarea perioadă, fiind astfel îndeplinite condițiile necesare pentru oprirea furnizării căldurii în sistem centralizat”, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Astfel că, începând de ieri, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Prahova au trecut la schema de funcționare pentru perioada de vară, pentru a permite continuitatea alimentării cu apă caldă destinată tuturor clienților din Ploieşti.
“În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreținere, reparații și modernizare pentru echipamentele de producție, transport și distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienței energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieşti. Compania rămâne la dispoziția clienților săi prin Centrul de Apel non-stop apelabil la numerele 0244/408.888 și 0800.800.255, gratuit în rețeaua Telekom. De asemenea, date alternative de contact rămân adresa de mail ploiesti@veolia.com sau Biroul Relații Clienți din str.Gheorghe Doja nr.154A”, au precizat reprezentanții societății de termoficare.