Clubul ASC Juventus Bucureşti a fost amendat cu 10.000 de lei de comisia de disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal după incidentul xenofob de la meciul cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, disputat la Voluntari în etapa a 4-a a fazei play-out a Ligii I, a anunţat site-ul LPF.
Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a dictat mai multe sancţiuni după ce la debutul partidei Juventus Bucureşti – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a fost difuzat un cântec xenofob la staţia de amplificare. Cea mai drastică dintre aceste sancţiuni este amenda de 10.000 de lei pe care va trebui să o plătească gruparea ASC Juventus Bucureşti. Paul Terteleac, director executiv al clubului ASC Juventus Bucureşti, a fost sancţionat cu un avertisment şi o amendă de 6.500 de lei. De asemenea, Mihai Gheorghe, crainic al stadionului „Anghel Iordănescu”, a primit un avertisment şi o amendă de 2.500 lei.
În altă ordine de idei, comisia de disciplină din cadrul FRF l-a suspendat o etapă şi amendat cu 740 lei pe Florentin Matei, jucătorul Astrei Giurgiu, care a fost eliminat în partida cu FC Viitorul Constanţa. Aceeaşi sancţiune a primit-o Risto Radunovic, fotbalist al Astrei, eliminat în finalul meciului cu CFR Cluj.