Petre Apostol

Pentru al doilea an consecutiv, oraşul Mizil va găzdui un Festival de babyhandbal şi minihandbal, eveniment organizat de clubul Olimpic din localitatea prahoveană, de care se ocupă antrenorii Costel Teleru şi Corneliu Rusoiu.
Festivalul se va desfăşura astăzi şi mâine, în sala de sport a oraşului Mizil, fiind aşteptaţi să participe 240 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 10 ani, atât fete, cât şi băieţi, de la şase cluburi din ţară. Prima zi a evenimentului este destinată întrecerilor de babyhandbal, categorie de vârstă la care, din sezonul următor, se va organiza un campionat la nivel naţional. La festivalul de la Mizil, la babyhandbal băieţi vor concura ACS Olimpic Mizil (cu două echipe), CSM Ploieşti, ACS Academia Junior Ploieşti, HC Ştefan Birtalan Bucureşti (cu două echipe), iar la babyhandbal fete vor participa ACS Olimpic Mizil, CSM Ploieşti, LPS Buzău, HC Ştefan Birtalan Bucureşti (cu două echipe).
A doua zi a evenimentului de la Mizil va cuprinde concursul de minihandbal, doar la băieţi, şi vor participa echipe de la ACS Olimpic Mizil, CSM Ploieşti, ACS Academia Junior Ploieşti, ACS Piticul 2013 Feteşti.
Toate echipele participante vor primi premii, iar la eveniment sunt aşteptaţi să asiste şi oficiali din partea Federaţiei Române de Handbal, în frunte cu Steluţa Luca – vicepreşedinte al forului naţional.