CS Blejoi – CS Ceptura 8-0 (6-0)

Marcel Marin, Bogdan Chitic

Stadion: Comunal, Blejoi.
Spectatori: 200.
Au marcat: Vintilă (12, 16, 36), Cr. Mihaiță (40), Bojoagă (42), Filip (45+1), Rudaru (64), Vl. Badea (83).
CS Blejoi: Ad. Gheorghe – Ruptureanu (46 Vl. Badea), Iordache, Filip, Ghinea – Ir. Dumitru (cpt) (66 Enciu), Bojoagă (55 Rudaru) – Cr. Mihăiță, Pîrvu, Cr. Vasile (27 Cl. Stoica) – Vintilă. Antrenor: Răzvan Vlad.
CS Ceptura: L. Vasile – Năftănăilă (cpt), Năstase, Roșu, Chiva – Calița – Micloiu (82 Brotac), Iancu, Bălan, Al. Ștefan (73 Merezeanu) – Ad. Sârbu (46 Teodorescu). Antrenor: Răzvan Ghidia.
Cartonașe galbene: Năstase (47), Teodorescu (78).
Au arbitrat: Eduard Zamfir (Lipănești) – Emilian Chipon (Bucov) și Andrei Oprea (Urlați). Observator: Mihail Ionescu (Ploiești).
Jucătorul meciului: Adrian Vintilă (CS Blejoi).

Liderul eșalonului județean de elită nu a întâmpinat nicio problemă la debutul în retur, blejoienii câștigând de-o manieră categorică partidă desfășurată pe propriul teren, în compania celor de la CS Ceptura. A fost 6-0 la pauză, după o primă repriză controlată autoritar de gazde, care au mai marcat de două ori în partea secundă și se pregătesc, acum, de o „triplă” extrem de dificilă, cu AFC Bănești și CS Păulești, în deplasare, și Petrolistul Boldești, acasă.
Sosit în iarnă de la liderul Ligii a III-a, FC Petrolul Ploiești, Adrian Vintilă a reușit un hat-trick la debutul pentru noua sa formație, fostul atacant al „lupilor” dovedindu-și clasa în mai puțin de jumătate de oră.
Tot la primul joc din acest sezon în tricoul blejoienilor, Theodor Bojoagă și-a trecut, la rândul său, numele pe lista marcatorilor, într-o partidă în care Cr. Mihăiță, Filip, Rudaru și Vl. Badea au înscris și ei în poarta nefericitului L. Vasile. Un meci, de altfel, fără istoric în privința rezultatului final, și-a consumat un moment important în minutul 27, atunci când decarul gazdelor, Cristian Vasile, a părăsit terenul accidentat, urmând să fie supus unui RMN la genunchi, în aceste zile.