Petre Apostol

La Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti, au avut loc, la finalul săptămânii trecute, etapele de zonă din Campionatele Naţionale de Atletism în Sală la categoriile copii. La copii 1, între cei 400 de sportivi prezenţi s-au remarcat şi reprezentanţi de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti, pregătiţi de profesorii Maria Andrei şi Florin Andrei.
Cel mai bun rezultat al clubului ploieştean a fost realizat de echipa din cadrul probei de ştafetă feminină 4×200 m, în componența Adina Moldoveanu, Laura Manolescu, Mihaela Gherman, Rossana Ristulescu. Atletele ploieştene au câştigat concursul, cu timpul de 1:52.12 minute, având, astfel, şanse mari la o prezenţă pe podium în cadrul etapei finale, programată peste trei săptămâni.
De asemenea, un rezultat foarte bun din tabăra ploieşteană a obținut și Teodor Marin, atletul pregătit de profesoara Maria Andrei reușind să ocupe locul 2 la proba de 800 m, cu timpul de 2:27.57 minute. Aproape de o clasare în Top 3 au mai fost Rossana Ristulescu – locul 4 la 200 m și ștafeta 4 x 200 m băieți – locul 4, în componența Gabriel Oprescu, Gabriel Boboc, Răzvan Anton, Andrei Blănaru.
Luca MoisoiuÎn cadrul competiţiei la categoria copii 2, CSŞ Ploieşti a obţinut o nouă victorie, prin Luca Moisoiu. Elevul profesoarei Maria Andrei s-a impus în cadrul probei de 200 m, fiind cronometrat cu timpul de 30.25 secunde.
Totodată, o performanţă de remarcat a stabilit şi ştafeta masculină de 4×100 m, în componența Teodor Datcu, David Radu, Cristian Zincă, Luca Moisoiu, echipa ploieşteană ocupând locul al doilea, cu timpul de 60.22 secunde.
De menţionat ar mai fi şi rezultatele sportivilor Andrei Zincă și Teodor Datcu, care s-au situat pe locul 4 la 200 m, respectiv pe locul 6 în finala probei de 50 m.