Petre Apostol

La Sala Sporturilor „Traian”, din Râmnicu Vâlcea, reprezentanţii de la CSM CFR CSŞ Ploieşti au luat parte la faza finală a Campionatelor Naţionale Individuale de Judo şi la Campionatele Naţionale pe echipe – intereuroregiuni, la categoria juniori 3 (U15). La eveniment au participat 366 de sportivi de la 80 de cluburi din ţară, iar sportivii grupării ploieştene au reuşit să urce pe podiumul de premiere, antrenaţi fiind de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.
În competiţia individuală, reprezentanţii CSM CFR CSŞ Ploieşti au bifat opt medalii, în total, dintre care trei de aur, una de argint şi patru de bronz, precum şi un loc 5.
Titlurile naţionale obţinute de ploieşteni au revenit sportivilor Roberto Simion (46 kg), Rareş Arsenie (60 kg) şi Alexandru Petre (66 kg), în vreme ce Daniela Brăslaşu (48 kg) a cucerit medalia de argint.
Pe ultima treaptă a podiumului de premiere, de la gruparea ploieşteană, au urcat Andrei Cristescu (50 kg), Alexandra Ciurcă (40 kg), Ştefăniţă Niţescu (46 kg), Andrei Predescu (55 kg), iar Teodora Cristescu (40 kg) a fost la o victorie de medalia de bronz, ocupând locul al cincilea, în vreme ce Alexandra Stan (32 kg) şi Ştefania Nicolescu (44 kg) s-au situat pe a şaptea poziţie.
În finala competiţiei pe echipe-intereuroregiuni, gruparea prahoveană a fost reprezentantă atât la masculin, cât şi la feminin, în cadrul Euroregiunii 3 Sud Muntenia, alături de colegii din judeţele Argeş şi Dâmboviţa.
La feminin, au concurat 8 formaţii, iar echipa Euroregiunii 3 Sud Muntenia, care le-a avut în componenţă şi pe Alexandra Ciurcă şi Daniela Brăslaşu, de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, a cucerit titlul naţional.
La masculin, au participat 10 echipe, iar formaţia Euroregiunii 3 Sud Muntenia A, avându-i în componenţă şi pe sportivii prahoveni Roberto Simion, Ştefăniţă Niţescu, Andrei Predescu, Rareş Arsenie şi Alexandru Petre, s-a clasat pe locul al III-lea.