•  De cele mai multe ori durerea din piept este asociată cu o problemă cardiacă sau posibilitatea apariţiei unui infarct miocardic, dar în realitate există şi alte afecţiuni ce pot fi descoperite datorită acestui simptom. În unele cazuri aceste dureri ce se pot resimţi la nivelul pieptului pot fi datorate şi unor afecţiuni ale stomacului, ale esofagului dar şi ale vezicii biliare. De asemenea, se poate ca problema reală din spatele acestei dureri să fie cauza unei inflamaţii a articulaţiilor condro-costale, potrivit Click Sănătate.
  • Dacă obişnuiaţi să vă petreceţi mare parte din timp în faţa calculatorului, atunci trebuie „să vă conectaţi” nutriţional şi cu anumite suplimente. Astfel, lista recomandărilor este deschisă de vitaminele B complex, luate dimineaţa şi seara, câte 50 de miligrame, urmează calciu – 500 de miligrame şi magneziu – 250 de miligrame, tot de 2 ori pe zi (o dată înainte de culcare dacă e nevoie); extract standardizat de ginko biloba – 60 de miligrame, de 2 ori pe zi; coenzima Q-10 şi vitamina E – o capsulă pe zi şi extract de sunătoare – 1 pe zi, potrivit Adevărul.
  •  Numeroase studii au demonstrat un lucru care, la prima vedere, ar putea să sune foarte ciudat şi aproape de necrezut. Oamenii care dorm cu şosete în picioare au un somn mai liniştitor, au o viaţă sexuală mai bună şi femeile resimt mai puţin efectele neplăcute ale menopauzei. Explicaţia unui somn mai bun este că picioarele calde determină vasodilataţia, adică vasele de sânge sunt „relaxate”, muşchii nu mai sunt încordaţi şi corpul nu mai trebuie să depună efort ca să încălzească anumite părţi ale corpului, potrivit Diva Hair.