Când vor începe lucrările pe drumul judeţean care face legătura între Bertea şi Lutu Roşu?

“Consiliul Judeţean Prahova – administratorul DJ 101T – a scos la licitaţie, de două ori până în prezent, lucrarea privind execuţia de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 101T Bertea-Lutu Roșu (1 km). Ultima licitaţie a fost organizată pe data de 23.11.2017, conform informaţiilor publicate pe SEAP. Această lucrare este absolut necesară pentru garantarea libertăţii de circulaţie a cetăţenilor care folosesc drumul respectiv pentru a ajunge la propriile locuinţe. A fost atribuită această lucrare? Dacă da, când se preconizează că va începe? Iar dacă lucrarea nu a fost atribuită, se are în vedere reluarea licitaţiei? Când se va întâmpla acest lucru?

G. B., Bertea
*  *  *
În problema semnalată de dumneavoastră ne-am adresat conducerii Consiliului Judeţean Prahova, de la care am primit următorul răspuns:”În data de 12 februarie 2018 se va finaliza contractul pentru proiectare şi execuţie având ca obiectiv îmbrăcăminte bituminoasă uşoară pe DJ 101 T Bertea-Lutu Roşu – 1km, cu termen de începere în luna martie 2018”.


Dragi cititori, acest spaţiu de pagină vă aparţine. Aici îşi vor găsi loc punctele dumneavoastră  de vedere în legătură cu ceea ce vă frământă, vă nemulţumeşte, vă îngrijorează, aţi dori schimbat  sau credeţi că merită apreciat.