Petre Apostol

În această noapte (n.n.-pentru România), se dă startul ultimei probe din concursul de bob de la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, din Coreea de Sud, cea de 4 persoane. Cea mai spectaculoasă probă dintre întrecerile de bob are la start, în competiţia olimpică din Coreea de Sud, 29 de echipaje, printre care şi unul din România, pilotat de Dorin Grigore. Alături de acesta se mai află Levente Bartha, Florin Crăciun şi Nicolae Daroczi, iar ca rezervă a echipajului este Paul Muntean, component al CSO Sinaia.
În vârstă de 33 de ani, sportivul originar din Baia Mare a mai concurat şi la ediţia precedentă a Jocurilor Olimpice, disputată la Soci, în Rusia, tot la proba de bob 4 persoane, făcând parte din echipajul României care a încheiat pe locul 24. După ce fusese scos din lotul olimpic de la PyeongChang, înainte de plecarea delegaţiei tricolore în Coreea de Sud, Paul Muntean a primit, ulterior, acreditarea de sportiv pentru a se alătura echipei. Iar acesta are şanse de a evolua în cadrul echipajului, ca urmare a accidentării lui Daroczi, în cadrul probei de bob 2 persoane.
Primele două manşe ale concursului de bob 4 persoane la PyeongChang 2018 sunt programate în această noapte (ora 2:30, respectiv 4:07), urmând ca manşele finale să se desfăşoare 24 de ore mai târziu.