Bogdan Chitic

Nu doar echipele prahovene de fotbal profită de pauza competițională pentru a-și întări loturile în perspectiva părții secunde a campionatului, ci și formațiile din Liga de Minifotbal Prahova. Într-o competiție dominată, în ultimii ani, de Chedra Tax, care a devenit și vicecampioana națională, în 2016, MFC Ploiești reprezintă una dintre echipele ambițioase ale primului eșalon.
Chiar dacă se află în partea secundă a ierarhiei, la jumătatea întrecerii, asta nu o împiedică pe gruparea antrenată de Gabriel Georgescu să perfecteze unele mutări de răsunet pentru acest nivel. După cooptarea unor jucători precum Michel Jipa (fost la AFC Bănești-Urleta, tocmai a reziliat contractul cu gruparea din Liga A Prahova) sau Theodor Bojoagă (Unirea Teleajen), a venit rândul unui fost petrolist, stoperul Alexandru Crăciun (22 ani), să îmbrace, din retur, tricoul galben al celor de la MFC Ploiești.
Cu o vastă experiență în fotbalul mare, căpătată în Prahova la formații ca AFC Fortuna Poiana Câmpina, Astra II, AFC Bănești-Urleta sau chiar Petrolul Ploiești, în ediția trecută a Ligii A Prahova, jucătorul trecut și pe la Metalul Reșița, în urmă cu două ediții, va evolua pentru MFC Ploiești în retur, unde va purta tricoul cu numărul 13.