F. T.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova, instituția organizează examen/concurs, pentru ocuparea, prin încadrare din sursă externă, a următoarelor posturi vacante: ofiţer specialist II din cadrul Compartimentului Tehnologia Informației, Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, din rândul absolvenţilor de studii superioare în domeniu; ofiţer specialist II din cadrul Structurii Financiar, din rândul absolvenţilor de studii superioare în domeniu; subofițer din cadrul Structurii Financiar. Candidații trebuie să aibă minimum studii medii în domeniile pentru care optează, iar depunerea candidaturilor se face potrivit următorului grafic: cererile de înscriere la concurs, până în data de 12 ianuarie 2018, ora 16; depunerea dosarelor de recrutare în volum complet, până în ziua de 1 februarie 2018, ora 16.00.
De asemenea, IJJ Prahova mai anunță că recrutează, tot din sursă externă, personal contractual-electrician, din cadrul absolvenților de studii medii care dețin adeverință de electrician autorizat eliberată de A.N.R.E, minim tip B, minim gradul II, precum și personal contractual-electromecanic auto, din cadrul absolvenților de studii medii care dețin certificat de absolvire în specialitatea electromecanic auto sau curs de formare profesională cu certificat de calificare electromecanic auto. În aceste din urmă două cazuri, depunerea cererilor de înscriere la concurs precum și a dosarelor de recrutare, în volum complet trebuie făcută până în data de 16 ianuarie 2018.
În același document de presă al IJJ Prahova se mai specifică faptul că relații suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului pot fi obţinute de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, Serviciul Resurse Umane, cu sediul în municipiul Ploiești, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 257. Date de contact: telefoane 0244/406.405, 0244/.406.412, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.