F.T.

Magistrații prahoveni au emis pe numele unui individ din Breaza, autor a nici mai mult nici mai puțin de șapte furturi, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Suspectul a fost prins și încătușat chiar în trafic, pe DN1 , în zona Comarnic, de către polițiștii de la Secția din Vălenii de Munte.
Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, suspsectul, “un bărbat în vârstă de 41 de ani, din orașul Breaza, ar fi pătruns, în perioada 5 octombrie 2017 – 16 ianuarie 2018, în mai multe locuințe și societăți comerciale din Vălenii de Munte, Găești și Brașov, de unde ar fi sustras sume de bani, bijuterii, articole vestimentare și diverse alte bunuri, în valoare totală de 35.000 de lei”.
Culmea – și ghinionul infractorului – este că, în ziua în care a fost prins (marți, în jurul orelor prânzului), suspectul ar fi încercat să pătrundă prin efracție într-o locuință din Brașov, fără a reuși însă. “ La scurt timp, polițiștii din Vălenii de Munte, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova, precum și din cadrul polițiilor din Câmpina și Breaza, au reușit depistarea și interceptarea acestuia în trafic, pe raza localității Comarnic.
În autoturismul suspectului au fost descoperite mai multe obiecte utilizate de acesta în activitatea infracțională.
Ulterior, la domiciliul său a fost efectuată o percheziție, în urma căreia au fost descoperite mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor”, se mai precizează într-un comunicat al poliției prahovene.