Marian Dima

Desfăşurată la Călăraşi, Cupa Prieteniei – competiţie care reuneşte la start echipe formate din cavaleri ai fluierului din întreaga ţară – s-a încheiat cu un bilanţ de o victorie, un egal şi două înfrângeri pentru echipa arbitrilor prahoveni.Chiar şi aşa, aceştia au reuşit să depăşească faza grupelor, beneficiind şi de forfait-ul echipei arbitrilor bulgari de la Silistra.
Mihai Amorăriței, Doru Petre, Ștefan Călărașu, Mădălin Dicu, Sebastian Păduraru,Emilian Chipon, Alexandru Bălănescu, Eduard Zamfir, Costin Drăgănescu și Alexandru Ștefan au fost arbitrii prahoveni care au reprezentat judeţul nostru la această întrecere.
Distribuţi în grupa D, alături de echipele CJA Buzău şi Teleorman, dar şi de invitaţii de peste hotare,de la sud de Dunăre, o echipă a arbitrilor bulgari, prahovenii au câştigat cu 4-3 meciul contra omologilor buzoieni, prin golurile marcate de Mădălin Dicu (2), Mihai Amorăriţei şi Sebastian Păduraru.
Apoi, în meciul doi, arbitrii noştri au trebuit să se recunoască învinşi de către echipa Teormanului, scor 7-1, golul de onoare fiind marcat de Mădălin Dicu, pentru ca în confruntarea cu cei de la Silistra să fie 2-2, după golurile lui Alexandru Ştefan şi Mihai Amorăriţei. Astfel, CJA a încheiat grupa pe locul 3, cu acelaşi număr de puncte ca acela al echipei arbitrilor bulgari, dar s-a calificat în sferturi, după ce Silistra a abandonat competiţia!
În sferturi, prahovenii s-au recunoscut învinşi de către echipa Brăilei, scor 5-0, turneul fiind câştigat de către CJA Galaţi (scor 6-1, în finală, cu CJA Ilfov), Teleormanul clasându-se pe locul 3, iar Brăila pe 4.