F.T.

Ieri,  polițiștii prahoveni  căutau  o tânără în vârsă de 21 de ani,  care ar fi  părăsit locuința împreună cu fiica ei în vârstă de  doi ani,    nemaiștiindu-se nimic despre ele.

“Persoana dispărută se numește Mircioiu Iuliana Alexandra, are 21 de ani, a plecat de la locuința din Măgurele împreună cu fiica ei, Aldea Raluca Gabriela, în vârstă de 2 ani și nu a mai revenit. Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea acestora”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului  de Poliție Județean Prahova.

Conform  semnalmentelor   furnizate de către  reprezentanții  poliției prahovene,  tânăra mamă  are 1.60 metri -1.65  metri înălțime, păr negru la nivelul umerilor, față ovală, ochi căprui, constituție astenică. Fiica ei are 85 de centimetri,  aproximativ 18 killograme,  păr negru cârlionțat la nivelul umerilor, față rotundă, ten deschis.

“La momentul plecării,  tânăra era îmbrăcată cu geacă de culoare albastră cu blăniță de culoare maro, pantaloni tip jeans de culoare albastrăși și o bluză gri. Fetița era îmbrăcată cu pantaloni de culoare verde cu maro, tip camuflaj, ghetuțe maro, geacă din fâș de culoare neagră”,  se mai  spune în documentul de presă al   IPJ Prahova.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la   găsirea celor două  sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție  sau să apeleze 112.