Cu ceva timp în urmă, Federaţia Română de Fotbal a dat în judecată Ministerul Tineretului şi Sportului la Curtea de Apel Bucureşti, încercând să forţeze în instanţă un aviz favorabil pentru modificările de statut trecute de Burleanu, în luna mai, prin Adunarea Generală. Dacă aceste modificări erau acceptate, “lista” celor care puteau spera la şefia Federaţiei, la alegerile care se apropie (în primăvara lui 2018), ar fi fost mult mai scurtă! Culmea, Burleanu dorea implementarea unor reguli care, dacă ar fi existat, la momentul precedentelor alegeri, atunci chiar el ar fi fost în situaţia de a nu putea ieşi preşedinte!
MTS-ul a avizat, însă, negativ schimbările, de remarcat fiind că în structura ministerului mai sus menţionat “există” şi un… Cristi Balaj! Adică, un potenţial candidat la şefia FRF, care, prin poziţia de preşedinte al AJF Maramureş, ar avea voie să candideze oricare ar fi regulile, dar care, oricum, se află pe “cealaltă parte a baricadei” Burleanu.
Se vorbeşte acum şi despre Ionuţ Lupescu şi Ciprian Marica pentru candidatura la şefia FRF şi, până la urmă, poate că aşa e cel mai bine – să candideze toată lumea care vrea, să aibă “poporul”de unde alege, democratic, dacă se poate cu cât mai puţine influenţe politice (fără, e chiar imposibil…)!