V. Stoica

Elevii care frecventează cursurile Școlii “Nicolae Iorga” din Ploiești – fosta școală generală nr. 31 – se pot considera norocoși. Pe lângă dotările actuale ale acestei instituții de învățământ ploieștene, conducerea școlii a derulat toate etapele pentru organizarea licitației destinate construirii unui teren de tenis, care să îi determine pe copii să facă și mai mult sport.
Firmele care vor să realizeze acest teren de sport își vor putea depune ofertele la sediul unității de învățământ, situat pe strada Minerva, până la începutul lunii decembrie. Costurile pentru lucrările pentru terenul de tenis, care va avea o suprafață de 550 de metri pătrați, au fost estimate la 180.000 de lei fără TVA, bani proveniți din fondurile proprii ale instituției de învățământ ploieștene, care a și obținut autorizația de construire pentru acest obiectiv.
Unitatea școlară are în prezent 17 săli de clasă în care învață elevi în două schimburi, trei laboratoare, șase cabinete de specialitate, o sală de sport pentru ciclul primar dotată cu aparate moderne de gimnastică, o bibliotecă dotată cu peste 12.000 de volume, precum și o sală de consiliere, cancelarie și un cabinet medical. Școala mai deține în prezent, pe lângă sala de sport, o bază sportivă cu sală de fitness, terenuri de fotbal, handbal și baschet, dar și o pistă de alergare.