Selecţionata AJF Prahova porneşte astăzi, oficial, cursa de apărare a trofeului câştigat acum un an, Cupa Regiunilor fiind o competiţie „specialitatea casei” pentru jucătorii din Liga A, trofeu pe care l-au câştigat de 3 ori, din tot atâtea finale jucate, în plus, jucătorii amatori prahoveni având şi patru participări la turneele organizate de către UEFA.
La Blejoi, de la orele 14,00, sub comanda unui nou cuplu de antrenori, Răzvan Vlad şi Mihai Dinu fiind aleşi să se ocupe de această „campanie” , fotbaliştii prahoveni vor da piept cu selecţionata similară a AJF Harghita, o grupare fără rezultate notabile în această competiţie, până acum.
Cum duelul din faza semifinală se va disputa tur-retur, “revanşa” fiind programată pentru data de 30 noiembrie, cel mai probabil la Cristuru Secuiesc, orice gol marcat sau primit, în acest prim meci va fi foarte important.
Deocamdată, dintre fotbaliştii pe care cei doi antrenori ar fi dorit să mizeze, este clar clar că vor lipsi Mihai Ene – reţinut cu probleme de serviciu şi Ţugui – accidentat în ultima etapă la formaţia de club, CS Păuleşti. Chiar şi aşa, Ionescu, Butufei, Micu, Ciobanu şi ceilalţi colegi ai lor au prima şansă la calificare.