Petre Apostol

Chiar dacă sportivii antrenorilor Mihai Pascu, Ionuţ Ursu, Mihail Pascu şi Adrian Onea, de la CS Petro-Energia Câmpina, se antrenează în condiţii nepropice performanţei, neavând susţinere nici din partea autorităţilor locale, aceştia continuă să demonstreze că au potenţial, obţinând rezultate bune şi la un concurs desfăşurat, de curând, la Bucureşti.
Cupa „Athletic Star” a reunit peste 600 de sportivi din întreaga ţară, la categoriile de copii şi juniori, iar atleţii de la CS Petro-Energia s-au regăsit printre învingători. În întrecerea de la categoria copiilor 1 (12-13 ani), la proba de aruncare a greutăţii, medalia de aur a revenit unuia dintre atleţii promiţători de la clubul câmpinean, Carol Banu (foto, fiul fostului voleibalist Daniel Banu), care s-a impus cu performanţa de 11,10 m. Tânărul sportiv prahovean, care are deja peste 1,85 m, a mai obţinut o medalie de bronz, la aruncarea discului, ocupând, de asemenea, locul patru la săritura în lungime.ATLETI B 74
O altă medalie de aur cucerită de CS Petro-Energia a fost trecută în contul Alexandrei Necula, învingătoare la proba de aruncare a discului, la copii 3. În plus, la proba de aruncare a greutăţii (la care deţine titlul de campioană a României) a obţinut medalia de argint. Tot pe prima treaptă a podiumului de premiere la concursul din Capitală s-a mai urcat de la clubul din Câmpina şi Sebastian Rudeanu, care a câştigat proba de aruncare a discului, la categoria juniori 3. De precizat că, la fel ca majoritatea copiilor de la clubul prahovean, acesta concurat în încălţăminte sport obişnuită, neavând posibilitatea unor pantofi speciali pentru sportul de performanţă, din lipsa fondurilor financiare ale clubului, la care antrenorii sunt voluntari. De asemenea, s-au mai remarcat Irina Talanga, Bianca Hornea, Raluca Botezatu şi Natalia Rusu.