A. M.

Începând de astăzi până pe 14 octombrie 2017, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești participă la Târgul Internațional de Energie Regenerabilă, Energie Convențională, Echipamente și Tehnologii pentru Industria de Petrol și Gaze Naturale ExpoEnergiE 2017, care se desfășoară la Romexpo București, în Pavilionul C1. În cadrul evenimentului, UPG va promova, pe parcursul celor patru zile, oferta educațională, activitatea de cercetare științifică a cadrelor didactice și realizările universității. Târgul se adresează producătorilor și distribuitorilor de energie convențională, energie regenerabilă, tehnologii și echipamente pentru industria de petrol și gaze naturale.
Astăzi, de la ora 12.00, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Societatea Antreprenorială Studențească și Facultatea de Științe Economice organizează workshopul „Administrarea afacerilor în industria de petrol și gaze”, manifestare științifică la care participă cadre didactice și studenți de la cele cinci facultăți ale UPG. Evenimentul este inclus în proiectul „Aniversarea a 25 de ani de învățământ economic universitar la U.P.G. din Ploiești”.
Programul de vizitare al târgului amintit este următorul: în perioada 11-13 octombrie, între orele 10:00-18:00, iar în 14 octombrie între orele 10.00-16.00. Evenimentul se desfășoară în același timp cu TIB – Târgul Tehnic Internațional București și INVENTIKA – Salonul de invenții și inovații.