Marcel Marin,
Bogdan Chitic

Stabilit de mai bine de un an în Canada, la Toronto, fostul fotbalist ploieștean Cristi Nica (40 ani) – care a îmbrăcat, de-a lungul carierei, tricolul unor echipe ca Petrolul, Conpet, Chimia Brazi, Petrolistul Boldești, Petrolul 95 sau Matizol Ploiești – a câștigat, de curând, un prestigios turneu de copii de pe continentul american.

Challege Cup
Alături de grupa „sub 8 ani” a celor de la FC Prostars Academy Toronto, pe care o antrenează, și din care face parte și fiul său, „căpitanul” Yanis Mario, fostul fotbalist ploieștean a cucerit trofeul „Elite Challenge Cup”, dotat cu premii în valoare de 1.000 de dolari.
După un parcurs fără greșeală în faza grupelor, FC Prostars Academy a disputat finala împotriva celor de la Everest Pennsylvania, de care a trecut cu 3-2, printr-un gol marcat la ultima fază a meciului de fiul „secundului” Mihai Stan, fost jucător la Aerostar Bacău. Toate meciurile acestei întreceri s-au desfășurat în sistem „6+1”, în două reprize de câte 30 de minute, formația pregătită de fostul antrenor al Școlii de fotbal „Daniel Chiriță” reușind să-și adjudece trofeul cu victorii pe linie, spre bucuria susținătorilor români prezenți în număr mare la fața locului.