Petre Apostol

După cele şase etape programate în acest sezon competiţional, Campionatul Naţional de Motocros şi-a desemnat câştigătorii, printre medaliaţii ediţiei din 2017 regăsindu-se şi un pilot de la Lido Câmpina, Sebastian Strechioiu.
Ultima rundă a campionatului a avut loc pe circuitul de la Lăzarea, din judeţul Harghita, reprezentantul prahovean încheind ambele manşe ale etapei pe locul secund, pentru prima dată în acest sezon, la categoria veterani 1. Participând cu o motocicletă KTM, Sebastian Strechioiu s-a menţinut aproape de lider în prima parte a manşei întâi, însă a pierdut tot mai mult timp în ultimele cinci tururi, încheind la un minut întârziere faţă de câştigător, Zoltan Fazakas (CSA Steaua Bucureşti, Yamaha), un fost sportiv al clubului din Câmpina.
În manşa a doua, sportivul prahovean nu a mai reuşit decât de trei ori să coboare cronometrul sub două minute pe tur, spre deosebire de Fazakas, care a mers constant în 1:49 minute, neputând, astfel, să-i pună în pericol victoria acestuia. Totuşi, Strechioiu s-a situat al doilea, depăşindu-l şi de data aceasta pe Marţian Ioviţă (Moto Extrem Lugoj, Honda), la fel ca în prima manşă.
Zoltan Fazakas şi-a completat un sezon perfect în ultima etapă, câştigând toate manşele din campionat, încheind cu un total de 275 de puncte. În schimb, pilotul de la Lido Câmpina s-a situat, în final, pe locul al treilea al clasamentului, totalizând 166 de puncte.
Cu toate acestea, este de menţionat că în toate manşele pe care le-a încheiat, Strechioiu l-a devansat pe Marţian Ioviţă, care, însă, s-a situat pe locul secund în clasamentul general, cu 206 puncte. Sportivul de la clubul lugojan a beneficiat de un abandon şi de o neparticipare a pilotului prahovean, Ioviţă punctând în toate manşele celor şase etape programate.
Tot la veterani 1, de la Lido Câmpina a mai participat în acest sezon şi Marcel Vişoiu, care a luat parte la două etape, nu şi la ultima, situându-se pe locul al cincilea în ierarhia finală, cu 86 de puncte.
Totodată, clubul câmpinean a mai fost reprezentat în campionat de către Cristian Gîrju, la clasa 85 cc, care a participat la o singură etapă, disputată la Moreni, la care s-a impus în ambele manşe, iar cu cele 50 de puncte acumulate a încheiat pe locul al patrulea în clasamentul final.