Fost internaţional român şi director general al clubului Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu, va ocupa funcţia de manager sportiv în zona tehnică a Federaţiei, având ca principală responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate, anunţă frf.ro.
Golgheter all-time al primei reprezentative cu 35 de goluri marcate, la egalitate cu Gheorghe Hagi, şi jucător emblematic al echipei naţionale cu 77 de meciuri pentru România, fostul mare internaţional Adrian Mutu a devenit de miercuri membru al echipei Federaţiei Române de Fotbal. “Experienţa extraordinară pe care Adrian Mutu a acumulat-o la cel mai înalt nivel al fotbalului european pe durata carierei de jucător, alături de cea acumulată din postura de director general al clubului Dinamo Bucureşti, reprezintă garanţiile unui succes. Îi urez bun venit şi am convingerea că împreună vom reuşi să întărim parcursul proiectului FRF de dezvoltare a fotbalului românesc”, a declarat, pentru frf.ro, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.
Adrian Mutu va ocupa funcţia de manager sportiv, fiind responsabil pentru relaţia dintre staff-ul primei reprezentative cu cluburile de provenienţă ale jucătorilor din circuitul acesteia, atât din ţară, cât şi din străinătate.