CSO Plopeni- Tricolorul Breaza 1-2(1-1)

Cosmin Iliescu, Marcel Marin

Stadion:”Gheorghe Şilaev”- Plopeni „. Spectatori:circa 100. Au marcat: A.Puiuleţ (34) / I. Şovăială (19), A.Damian(90+3)
CSO Plopeni: V.Ion – L.Zecheru (45A. Leca) (85 I. Niculae), V.Sandu, D.Chejnoiu, G.Zahiu – C.Vlad, A.Marinescu, A. Ştefan, A. Gheorghe – R.Huza (cpt), A. Puiuleţ Antrenor: Nouraş Nicorescu.
Tricolorul: G.Toma – B.Dumitrache, A. Brânzea (cpt), O. Gheorghe, A. Damian – G.Zamfir, M.Duricu, G.Ghiţă (16 Vişan) (56 A. Militaru) R.Manta, A.Albină (73 A. Moldoveanu) (90+1 R.Muşea) – I. Şovăială. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Cartonase galbene: G. Zahiu (46), I. Niculae (87), A. Puiuleţ (90+1) / G.Zamfir (39), Albină (67), A.Militaru(69), Ov.Gheorghe (75), R. Manta (85), A. Moldoveanu (90+1)
Au arbitrat: Eduard Zamfir (Boldeşti) – Daniel Leca (Brazi), Bogdan Ciocoiu (Ploieşti). Observator: Marian Deaconu (Ploieşti).
Jucătorul meciului: George Toma (Tricolorul Breaza)

Două cornere au adus victoria pentru Tricolorul Breaza , o echipă foarte bine organizată defensiv, care a reuşit să se apere foarte bine în meciul de la Plopeni. Amfitrionii au avut o posesie mai bună , încă de la începutul partidei, şi-au creat mai multe ocazii, însă fotbalul se joacă pe goluri. Astfel, oaspeţii au profitat la maximum de un corner şi în minutul 19, Iustin Şovăială a reuşit să deschidă scorul cu o lovitură de cap, după un corner bătut peste apărarea gazdelor de către “specialistul oaspeţilor”, la acest capitol – Manta.
Replica plopenarilor a venit la două minute distanţă, prin R. Huza, care a încercat să centreze dar era să… înscrie, pentru că mingea s-a dus aproape de vinclul din dreapta porţii adverse, dar Toma, portarul echipei din Breaza, a reuşit o nouă paradă foarte bună. Asalturile ofensive au continuat pentru echipa gazdă, iar în mintul 24 C. Vlad a tras un şut din careu la colţul lung, portarul de la Breaza intervenind din nou. Până la urmă, în minutul 34 A.Puiuleţ a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, dupa ce Radu Huza , a centrat perfect de pe flancul stâng, în suprafaţa de pedeapsă, aceeaşi “actori” fiind şi protagoniştii fazei din minutul 40, când Puiuleţ a reluat din foarfecă, dar nu a reuşit să înscrie.
În repriza a doua jucătorii de la Plopeni au continuat asaltul la poarta lui Toma, iar Cătălin Vlad a expediat un şut care a trecut peste poartă, în minutul 63 mingea lovind bara transversală la “trasorul” lui A. Marinescu, CSO Plopeni – o echipă cu destui tineri de perspectivă continuând să atace. Totuşi, gazdele nu au putut să obţină nici măcar un punct, meritat pe deplin după jocul prestat şi ocazile avute, pentru că, în prelungiri, un alt corner pentru Breaza a decis soarta meciului. De data aceasta Alexandru Damian a reluat în plasă, aducând trei puncte nesperate pentru trupa antrenată de Florin Stăncioiu, suplinit la acest meci din cuza unei suspendări, de Vasile Stere, tehnicianul luând loc în tribună.