V. Stoica

Consiliul de Administrație al SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL Ploiești l-a mandatat, ieri, pe Ovidiu Negulescu (foto) să ocupe funcția de director general al acestei societăți aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești. Astfel, începând de ieri și până la organizarea procedurilor pentru ocuparea postului, pentru o perioadă de patru luni, Ovidiu Negulescu va încheia contractul de mandat cu aceleași drepturi pe care le avea și fostul director, Donald Constantin.
Pentru că Ovidiu Negulescu fusese adjunctul lui Donald Constantin la SGU, locul său în funcția de director general adjunct va fi ocupat tot pentru o perioadă de patru luni de Marius Panainte, până ieri director Direcția Proiectare, Întreținere Domeniu Public. Salariul de bază brut lunar pe care îl va primi
Panainte va fi de 5.500 de lei.
În prima zi a lunii august, prin decizie a Consiliului de Administrație al SGU Ploiești, fostul director general al SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești, Donald Constantin, a fost demis din funcție pe motiv de management defectuos.
Constantin a dat în judecată atât SGU Ploiești, cât și Consiliul Local Ploiești, pentru anularea deciziei de demitere a sa din funcția de director general, însă în dosarul înregistrat la Tribunalul Prahova încă nu a fost stabilit primul termen.