V. Stoica

Administrația Parcului Memorial “Constantin Stere” de la Bucov a pregătit, pentru vineri, 15 septembrie, o nouă ediție a unei activități mai puțin obișnuite, dar care a început să intre în rândul evenimentelor anuale de la Grădina Zoologică. Viața de noapte a animăluțelor de la Grădina Zoologică de la Bucov va putea fi urmărită de către vizitatori în mod gratuit, de la ora 21.00, însă evenimentul “Noaptea la Zoo” va începe de la ora 18.00, toate activitățile din program fiind precedate de intonarea imnului de stat al României în interpretarea unei eleve.
Ansamblul “Mugur de fluier” al Școlii “Constantin Stere” din Bucov, în coordonarea prof. Ion Iordache, va susține un spectacol, copiii și adulții fiind apoi invitați să urmărească piesa “D’ale lui Păcală” în interpretarea actorilor Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, în regia lui Mihai Androne.
Seara deosebită la Zoo va conține și un eveniment care să implice activități fizice, respectiv demonstrații prin mișcare pe muzică populară, “Fetno”. Nu va lipsi nici orchestra “Flacăra Prahovei” a Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești, dirijor Marian Dovîncă.
Intrarea în Grădina Zoologică va fi gratuită vineri, 15 septembrie, începând cu ora 21.00, iar tariful de vizitare a Muzeului “Constantin și Ion Stere” din incinta Parcului Memorial va fi redus la jumătate, respectiv de la opt lei la patru lei.