Deputatul PNL Florin Roman spune că va intra, de luni, în greva foamei şi va sta în faţa biroului preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, până la deblocarea finanţării Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Acesta a făcut şi o cerere pentru a amplasa un cort în Parlament, însă nu a primit niciun răspuns.
Florin Roman a făcut o cerere pentru amplasarea unui cort în faţa biroului lui Liviu Dragnea, însă susţine că va sta pe holul Parlamentului, indiferent dacă primeşte sau nu autorizaţie să îşi pună cortul.
“Am depus solicitarea la 1 septembrie, nu am primit răspuns. Indiferent de răspuns, îmi voi duce demersul până la capăt şi, chiar dacă nu îmi voi amplasa cortul, voi sta pe un scaun în faţa biroului”, a spus deputatul PNL, care a promis că va face şi greva foamei.
“Luni, la ora 9.00, dacă nu apare niciun semn clar de finanţare a monumentului Unirii de la Alba Iulia, voi intra sub această formă de protest extrem”, a subliniat liberalul, care s-a mai făcut remarcat în trecut prin faptul că a pus muzica patriotică în Comisia juridică, pentru a-şi descuraja colegii să voteze un proiect privind folosirea limbilor minorităţilor în primării şi instituţiile subordonate.