V. Stoica

Fostul sediu al Petrom ar putea fi împărțit între Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova, dacă se va ajunge la o înțelegere privind solicitarea făcută de autoritatea județeană de atribuire a unui etaj din imensa clădire aflată vizavi de Catedrala Sf. Ioan pentru desfășurarea activității Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Prahova.
Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a făcut o solicitare în acest sens către OMV Petrom, având în vedere că imobilul în care își desfășoară în prezent activitatea centrul respectiv destinat copiilor cu cerințe speciale nu îndeplinește condițiile normale.
Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Prahova activează în prezent într-un imobil situat pe strada Bobâlna, după ce a funcționat – până în anul 2006 – într-o clădire care a fost retrocedată fostului proprietar în baza Legii 10/2001.
Acest centru se adresează copiilor care au nevoie de sprijin special, cu cerințe educative deosebite, serviciile fiind acordate copiilor, elevilor, tinerilor, dar și părinților sau aparținătorilor legali ai copiilor, prin intermediul cabinetelor de asistență psihopedagogică, de logopedie sau similare acestora.