A.N.I. a găsit o diferenţă nejustificată de peste un milion de euro între averea dobândită şi veniturile lui Aurel Şaramet – fost director în cadrul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor Pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii – şi a sesizat Curtea de Apel Bucureşti.
Agenţia Naţională de Integritate (A.N.I.) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de 4.868.494 lei, adică peste un milion de euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de către Aurel Şaramet.
Ulterior, inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, pentru a verifica veniturile realizate de acesta cât timp a deţinut funcţia de director în cadrul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor Pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii.
Aurel Şaramet a fost director în cadrul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor Pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii în perioada 20 decembrie 2004 – 06 noiembrie 2013, potrivit A.N.I. El a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, însă nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, mai transmite A.N.I.