• Cei care fac parte din cronotipul delfinului au parte de un somn destul de tulburat. Sunt diagnosticaţi des cu insomnie, iar dimineaţa se trezesc obosiţi şi rămân aşa până seara târziu. Îşi recapătă energia la miezul nopţii şi nu sunt foarte productivi pe parcursul zilei. La fel ca delfinii adevăraţi care dorm doar pe jumătate pentru a se apăra de prădători, persoanele care fac parte din această categorie au aceeaşi configuraţie în ceea ce priveşte somnul. Le este foarte greu să se trezească dimineaţa, ceea ce le dezvoltă şi o stare de anxietate, informează Divahair .
  • Pepenele verde are nenumărate beneficii pentru sănătate şi siluetă. În ciuda faptului că este 92% apă, fiecare bucăţică de pepene pe care o mâncăm conţine vitaminele A, B6 şi C, precum şi o cantitate mare de antioxidanţi şi aminoacizi. Pepenele roşu conţine un element nutritiv care se găseşte în foarte puţine alimente. L-citrulina, căci despre acest aminoacid vorbim, creşte nivelul de energie. L-citrulina fiind transformată prin metabolizare într-un aminoacid numit arginină are efecte benefice asupra inimii, sistemului circulator şi sistemului imunitar, scrie Click.
  • Atunci când nivelul hormonilor tiroidieni este prea mic sau prea mare, apar schimbări în activitatea mai multor organe, care se manifestă printr-o multitudine de simptome. Unul dintre cele mai comune simptome care sugerează o problemă la tiroidă este modificarea bruscă, aparent fără o explicaţie, a greutăţii corporale. Creşterea în greutate poate semnala un nivel scăzut al hormonilor glandei tiroide, ceea ce se numeşte hipotiroidism, notează doctorulzilei.ro.
  • Spanacul are abilitatea de a vă îmbunătăţi memoria, de a îndepărta radicalii liberi şi de a face inima mai puternică deoarece este plin de antioxidanţi. Conţine din plin vitaminele B6, A, K, C, puţin colesterol şi grăsimi. Printre nutrienţii furnizaţi organismului sunt niacina, fierul, magneziul, potasiul, zincul şi calciul, potrivit Libertatea pentru femei.