•  Ceaiul matcha este foarte bogat în antioxidanți care stimulează metabolismul, favorizând astfel pierderea surplusului adipos.
    Mai mult decât atât, acesta conține cofeină cu eliberare pe parcursul mai multor ore, fiind diferită astfel de cofeina din cafea care produce o explozie de energie urmată de o cădere bruscă. Cofeina conținută de pulberea matcha este de 3 ori mai mică decât în ceaiul negru și până la o zecime mai mică decât în cafea, iar efectul este intens și prelungit.
    Poate fi un substitut al cafelei pe care o beţi în fiecare zi. În felul acesta, vă puteți bucura de efectele lui benefice pe parcursul întregii zile, potrivit Click.
  •  Există numeroase produse care sunt recomandate pentru tratamentul tusei, dar cât de eficiente sunt oare acestea? Nu cumva au acelaşi efect precum homeopatia? Întrebările sunt legitime, mai ales dacă ascultăm opinia medicului Norman Edelman, cercetător la American Lung Association. „Nu au existat niciodată dovezi concludente că expectorantele şi produsele pentru supresia tusei ar avea vreun merit”, spune acesta, „dar oamenii caută disperaţi un remediu şi sunt foarte convinşi că astfel de produse vor avea efect, astfel încât le vor cumpăra indiferent de acest aspect.” Este important de subliniat faptul că studiile realizate în ultimele decade pe acest subiect nu au scos la iveală că aceste produse nu funcţionează, dar nici că au efect, scrie CSID .