V. Stoica

Copiii care vin pe lume în comuna prahoveană Brazi – una dintre cele mai bogate localități rurale din țară – vor beneficia de sprijin financiar din partea primăriei din localitate, potrivit unei hotărâri luate de consilierii locali. Conform deciziei aleșilor locali, sprijinul financiar, în cuantum de 2.500 de lei net pentru fiecare nou-născut, este acordat pentru micuții aduși pe lume începând cu data de 1 august 2017, condiția necesară pentru primirea acestui sprijin financiar fiind ca unul dintre părinți – cel puțin – să aibă domiciliul sau reședința pe raza comunei Brazi.
Cererile pentru acordarea banilor trebuie depuse la sediul Primăriei Brazi, la Compartimentul de stare civilă, în termen de 30 de zile calendaristice de la data nașterii copilului sau a copiilor. Cererile vor fi însoțite de actul de identitate al unuia dintre părinți, respectiv al celui care îndeplinește condițiile stipulate în hotărârea consilierilor locali (domiciliul sau reședința în Brazi), certificatul de naștere al copilului și un extras de cont pentru efectuarea viramentului bancar, dacă este cazul.
În termen de cinci zile de la înregistrarea cererii, prin dispoziție a primarului comunei Brazi, se va stabili dreptul pentru acordarea sprijinului financiar.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCurier economic
Articolul următorVorbe intelepte