Marcel Marin

La Bucureşti s-a desfăşurat, de curând, un turneu de handbal pentru juniori II (copii născuţi între 2001 şi 2002), cu participare internaţională, organizat de clubul ACS Tonus Bucureşti. Intitulată „Cupa Tonus-DCN EU”, competiţia a avut printre protagoniste şi echipa prahoveană CS Blejoi, care a reuşit chiar să ajungând până în marea finală a turneului.
Elevii profesorilor Marian Vasilescu şi Georgeta Vasilescu, soţ şi soţie, au făcut parte dintr-o grupă cu CSŞ 3 Steaua Bucureşti, Academia „Marian Cozma” Dinamo Bucureşti şi HC Pontinia, o echipă italiană de fete, de o categorie mai mare de vârstă.
CS Blejoi a câştigat grupa, obţinând victorii în toate cele trei partide disputate, astfel: cu CSŞ 3 Steaua Bucureşti, scor 27-14, cu HC Pontinia, scor 28-19, cu Academia „Marian Cozma” Dinamo, scor 20-19. Formaţia din Blejoi a avansat, apoi, în finala mare, unde s-a confruntat cu echipa gazdă, ACS Tonus Bucureşti, reprezentanta Capitalei impunându-se cu scorul de 20-17, astfel că elevii profesorilor Marian şi Georgeta Vasilescu au urcat pe a doua treaptă a podiumului. AMC Dinamo a completat podiumul.
În plus, ar mai fi de remarcat faptul că CS Blejoi a avut un reprezentant în echipa turneului, Laurenţiu Jugănaru fiind desemnat cel mai valoros inter dreapta al competiţiei.
Echipa din Blejoi a reuşit, în sezonul trecut, să se califice la turneul semifinal I în Campionatul Naţional al juniorilor II, la prima participare la această grupă de vârstă.