Meciul de baraj dintre Petrolul şi Dentaş Tărtăşeşti a trecut, dar „ecourile” vor mai continua o perioadă. Mai întâi, pentru că la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal s-a amânat judecarea evenimentelor de la acest joc, meciul fiind întrerupt circa 10 minute din cauza torţelor şi a fumigenelor.Cum Petrolul primise un „avertisment”, din meciul tur, clar, nu va scăpa fără o amendă la termenul din 28 iunie, când echipa ploieşteană a fost chemată în faţa respectivei comisii.tarta b 52
Apoi, după meci, a ieşit la iveală faptul că unul dintre jucătorii echipei dâmboviţene – Florentin Manea – titular în partida de pe arena „Ilie Oană”, este legitimat, în paralel cu Dentaş Tărtăşeşti, şi la o echipă din Superliga B Prahova! Este vorba despre Rapid Ibrianu, formaţie cu „sediul” în Dâmboviţa, „acceptată” în competiţia organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, unde Manea joacă bine-mersi, pe o altă legitimaţie!
Culmea, acesta nu s-a temut să intre pe teren pentru Tărtăşeşti, deşi avea mulţi colegi din Ploieşti, la echipa din Ibrianu, care l-au recunoscut imediat! Cum soarta calificării nu a fost pusă la îndoială niciun moment, „cazul Manea” a trecut fără probleme, dar Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova va demara o verificare a tuturor legitimărilor de jucători care sunt născuţi şi locuiesc în alte judeţe şi evoluează la echipe din Prahova, pentru a vedea dacă nu cumva s-a făcut un „obicei” din partea acestora, de a juca în paralel şi la alte echipe, fiind informaţii că la mai multe echipe de la „limitele de judeţ”, mai ales, sunt astfel de cazuri.
Chiar sezonul trecut, doi jucători dâmboviţeni, culmea, – jucători care evoluează în Liga a II-a, respectiv a III-a, au fost acuzaţi de aceeaşi „manevră”, anume că duminica veneau din Dâmboviţa să joace în Liga B Prahova!