Petrolul mai are de îndeplinit o formalitate în drumul către revenirea în fotbalul „afiliat la Federaţia Română de Fotbal” – returul meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, contra dâmboviţenilor de la Dentaş Tărtăşeşti, fiind programat în această seară de la orele 19,45, pe arena „Ilie Oană”.
19,45 şi nu 20,00 – aşa cum se comunicase oficial acum câteva săptămâni pentru că, între timp, a apărut şi televizarea partidei de către Digisport, astfel că spectacolul va începe un pic mai devreme.

PV
Iar spectacol va fi sigur – pe teren, unde elevii lui Octavian Grigore nu pot avea probleme cu o echipă dâmboviţeană pe care au învins-o, în tur, cu 3-0, dar, mai ales în tribune, unde se pregăteşte o coregrafie impresionantă, pentru care se munceşte de câteva săptămâni, s-a făcut chiar şi o repetiţie, acum două zile, atât peluzele cât şi tribuna a II-a având „episoadele” lor, cu mii de scuturi, bannere imense, fumigene şi nu numai, pentru a marca aşa cum se cuvine anul de „trecere” prin competiţia judeţeană, an în care, Petrolul nu a pierdut niciun meci!
La jocul Petrolul –Dentaş Tărtăşeşti sunt aşteptaţi aproximativ 10.000 de spectatori care să fie alături de gruparea fanion în primul pas făcut către fotbalul de performanţă, acolo unde toată lumea îşi doreşte să ajungă, dacă se poate, peste doi ani!
Primul pas a fost făcut, potenţial financiar există, lumea este alături de acest proiect, mărcile au revenit la echipă, chiar dacă „închiriate”, de ce nu s-ar merge mai departe?
Revenind la meciul în sine, Petrolul va aborda partida de astăzi cu tot lotul valid, în timp ce de la oaspeţi va lipsi jucătorul eliminat în manşa tur – Stoica, dar cum miza calificării nu există pentru oaspeţi (care au şi ei motiv de bucurie, după meci urmând să meargă direct la… nuntă, preşedintele Badea fiind socru mare), acest lucru contează prea puţin! Spectacolul este garantat, oricum!
Vor fi şi premieri făcute pe gazon, jucătorii echipei ploieştene urmând să primească atât tricourile de campioni, pentru câştigarea Ligii A Prahova, cât şi trofeul câştigătoarei, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova urmând să premieze, de asemenea, şi galeria „lupilor galbeni!”.