Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a avut, cu prilejul meciului de baraj dintre Petrolul şi Dentaş Tărtăşeşti, mai multe iniţiative lăudabile, alături de club premiind mai mulţi oameni inplicaţi în viaţa echipei, foste glorii, întregul eveniment fiind conceput ca o sărbătoare a petroliştilor!ECOU B 50
AJF Prahova nu a omis din lista premierilor echipa din Dâmboviţa – adversara Dentaş Tărtăşeşti primind un trofeu din partea AJF, culmea, fără ca acest lucru să se întâmple în Dâmboviţa, unde asociaţia din judeţul vecin nu a oferit celor din Tărtăşeşti trofeul pentru câştigarea întrecerii Ligii a IV-a, aşa cum se cuvenea. Oaspeţii arenei “Ilie Oană”, care au avut parte de experienţa fotbalistică a vieţii lor (meci televizat în direct de Digisport, în faţa a 14.000 de oameni), au ţinut să mulţumească, pe reţelele de socializare, prahovenilor: “Mulțumim AJF PRAHOVA pentru cupa de campioni a Ligii a a 4-a Dâmboviţa! Cupa pe care AJF Dâmboviţa ar fi trebuit să ne-o ofere pentru câștigarea campionatului… Mulţumim PETROLUL PLOIEȘTI – mulțumim PRAHOVA!” – a fost mesajul celor din Tărtăşeşti, care au parte de un viitor incert, nefiind sigur unde vor continua să joace – la Răcari sau Tărtăşeşti şi, sigur, fără sponsorul Dentaş!

Nu au uitat cine i-a ajutatECOU C 50

Printre cei care au fost primiţi cu aplauze de fanii ploieşteni s-a aflat şi senatorul Emanoil Savin – cel care la „începuturile proiectului” a ajutat clubul cu plata câtorva chirii ale arenei şi cu organizarea sărbătoririi a 50 de ani de la victoria cu Liverpool. Alţi politicieni prezenţi la arenă – unii dintre ei coborâţi pe gazon la finalul partidei – au fost … ignoraţi, jucătorii făcând un tur de onoare al stadionului dedicat celor din tribune, care i-au aşteptat să dea mâna, pe rând, cu cei care au realizat promovarea. „Turul” început din peluza suporterilor s-a oprit în cealaltă peluză, unde grupul de fani a coborât pe gazon, aplaudând jucătorii în stilul binecunoscut al islandezilor la Campionatul European!